Третият от четиримата мъже, които избягаха от затвор в Джорджия миналия

...
Третият от четиримата мъже, които избягаха от затвор в Джорджия миналия
Коментари Харесай

3-ти от 4-ма мъже, избягали от затвора в Джорджия миналия месец, е заловен; заподозреният за убийство все още е на свобода

Третият от четиримата мъже, които избягаха от затвор в Джорджия миналия месец, беше хванат в неделя сутринта в дом в Аугуста, оповестиха локалните и федералните управляващи.

Джонифър Дернард Барнуел, 37, е бил хванат в дом, където полицията също е разкрила огромни количества опиати, съгласно офиса на шерифа на окръг Биб и ФБР.

Барнуел е арестуван по обвинявания в опиати, когато той и трима други пандизчии избягали през развален прозорец и срязана ограда в пандиза при започване на 16 октомври.

открих Dodge Challenger на паркинга на Biomat USA - център за даряване на кръв и плазма - в Мейкън, град на към 80 благи югоизточно от Атланта където се намира пандизът.

Властите по това време споделиха, че е препоръчана обща премия от $73 000 за информация, водеща до арестите на четиримата мъже.

Последното издирването взе чудноват поврат месец, когато мъж се простреля смъртоносно, когато служители на реда се появиха на вратата му, с цел да го разпитат за четиримата бегълци. Депутатите от окръг Биб споделиха, че мъжът, разпознат като 33-годишният Крисчън Демънд Уилямс, на 23 години, е в неопределеност от 5 март, нощта преди да бъде съден за ликвидиране при стрелбата през 2021 година на мъж в Macon магазин.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР